Google Gallery Go este un nou manager foto pentru Android, un soi de Google Photos lite şi offline

658 ori
<b>Google Gallery Go este un nou manager foto pentru Android, un soi de Google Photos lite şi offline</b>Google îşi creşte suita de aplicaţii Go, variante Lite ale aplicaţiilor native din Android, odată cu lansarea lui Google Gallery Go. Această soluţie permite administrarea de fotografii de pe terminalul tău Android, având ca avantaj

Google îşi creşte suita de aplicaţii Go, variante Lite ale aplicaţiilor native din Android, odată cu lansarea lui Google Gallery Go. Această soluţie permite administrarea de fotografii de pe terminalul tău Android, având ca avantaj faptul că se poate folosi offline şi că are multe din funcţiile lui Google Photos, fără a consuma la fel de multe resurse.

Google Gallery Go

Google Photos este una dintre cele mai utilizate soluţii de pe glob, pentru stocarea şi organizare de fotografii, dar e destul de solicitantă ca resurse şi are nevoie şi de acces la cloud. Google vrea deci să ofere acces la o alternativă pentru telefoanele mai slabe şi aşa a apărut Gallery Go. Este gândită pentru a funcţiona offline şi va organiza automat fotografiile după ceea ce includ ele: persoane, locuri şi chiar documente.

Google Gallery Go

Oferă şi unelte de editare de bază: filtre, auto enhance, crop, rotire şi alte câteva. Totul rulează direct pe terminal, fără trafic de date şi are şi compatibilitate cu carduri microSD. Aplicaţia ocupă doar 10 MB şi deocamdată a debutat în Nigeria, urmând să fie instalată pe telefoanele locale Itel S15 şi A55.

Softul necesită un terminal care să ruleze cel puţin Android 8.1 Oreo şi foloseşte un sistem similar de machine learning ca şi cel din Google Photos. Curioşii pot descărca Gallery Go din Play Store chiar acum, dar nu toate funcţiile sunt active internaţional. Va debuta în varianta full luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×