Google Camera 7.0 va aduce un UI actualizat, cu elemente rotunjite și alte noutăți vizuale; Va sosi pe Google Pixel 4

1.179 ori
<b>Google Camera 7.0 va aduce un UI actualizat, cu elemente rotunjite și alte noutăți vizuale; Va sosi pe Google Pixel 4</b>Leak-urile continuă pentru Google Pixel 4, telefon pe care îl așteptăm lansat cel mai probabil luna viitoare cu un nou setup de camere foto în spate și cu un pachet hardware actualizat. După numeroase randări ajunse online

Leak-urile continuă pentru Google Pixel 4, telefon pe care îl așteptăm lansat cel mai probabil luna viitoare cu un nou setup de camere foto în spate și cu un pachet hardware actualizat. După numeroase randări ajunse online, iar mai recent și materiale video hands-on sau chiar mostre foto, iată că astăzi descoperim scăpată pe web aplicația Google Camera 7.0 ce va debuta în premieră pe duo-ul Pixel 4.

Google Camera 7.0

Pe seama acestui leak și al capturilor ajunse în online aflăm că noua versiune a aplicației Camera va aduce schimbări și la nivel de interfață, UI-ul adoptând forme mai rotunjite. Aspectul default de fotografiere va fi 16:9, dar din zona superioară se va putea trece la aspectul 4:3 foarte rapid. 

Google Camera 7.0

Descoperim și faptul că butoanele pentru acces rapid la funcții precum bliț, timer sau retușare față și-au pierdut locul din zona superioară de deasupra vizorului foto și acum pot fi accesate prin apăsarea iconiței în formă de săgeată de sus. Se poate ajunge aici și printr-un gest swipe de sus în jos oriunde pe ecran și vedem că în zona inferioară a interfeței nu s-au schimbat prea multe. 

Dispare totuși shortcut-ul din colțul dreapta jos ce permitea ajustarea zoom-ului, fiind înlocuit de vechiul gest pinch-to-zoom sau printr-un tap pe ecran, moment în care vor apărea sliderele pentru deschidere diafragmă și zoom. Printre alte noutăți avem gestul de apăsare prelungită a butonului de captură pentru a realiza fotografii în rafală, dar și o funcție de sugestii pentru alegerea modului potrivit în funcție de subiectul aflat în vizorul camerei foto. 

Google Pixel 4 și Pixel 4 XL vor adopta o cameră foto pătrată în care vom întâlni un senzor principal de 12.2 mpx (IMX363) și unul secundar IMX481 de 16 megapixeli pentru captura telephoto. Telefoanele vor avea și sistem de autentificare facială 3D și o soluție de navigare prin gesturi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×