Google Photos 2.16 vine cu o actualizare pentru shortcut-ul camerei, sugestii pentru arhivarea fotografiilor (Link APK)

1.136 ori
<b>Google Photos 2.16 vine cu o actualizare pentru shortcut-ul camerei, sugestii pentru arhivarea fotografiilor (Link APK)</b>Aplicația Google Photos bifează astăzi un alt update, unul ce aduce o actualizare pentru shortcut-ul camerei foto și totodată cu o funcție de sugestii pentru arhivarea fotografiilor stocare pe device. Acest software este mai mult decât o simplă galerie,

Probabil vă întrebaţi cum de nu avem mai multe actualizări de aplicaţii stock Android în aceste zile, după ce Google I/O s-a terminat de vreo 2 săptămâni. Ei bine au început să apară semne de astfel de actualizări, cum se întâmplă în cazul lui Google Photos, care ajunge la versiunea 2.16.

Aceasta a fost disecată de către Androidpolice şi găsiţi şi un APK mai jos. Printre funcţiile noi se numără cea de arhivare a fotografiilor şi o funcţionalitate care sugerează ce să partajaţi. Shortcut-ul camerei a fost actualizat şi ne referim aici la acel mic thumbnail plutitor care apare după ce realizaţi fotografia. Veţi putea acum să editaţi, partajaţi sau arhivaţi fotografiile, de îndată ce le realizaţi.

Practic evoluează acel widget plutitor de pe ecran, cu extra funcţionalitate. O altă noutate apare în Assistant, acolo unde veţi putea vedea un card ce sugerează să faceţi curăţenie între fotografii. Alte sugestii legate de mai buna organizare a fotografiilor fac parte tot din acest update. Avem parte şi de ceva numit "Shared libraries", care permite partajarea unei întregi galerii cu cei dragi sau apropiaţi.

Vă reamintesc că penultima versiune de Google Photos folosea şi machine learning pentru a grupa mai bine fotografiile în albume. Cei care sunt curioşi găsesc noul APK aici. Ca de obicei vă recomandăm precauţie la instalare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×