Google Photos este actualizat cu o funcţie care permite ascunderea fotografiilor compromiţătoare

Autor:  | Publicat în:  Google  Aplicatii 1.490 ori
<b>Google Photos este actualizat cu o funcţie care permite ascunderea fotografiilor compromiţătoare</b>De departe cel mai actualizat software marca Google este Photos, aplicație care fix astăzi primește un nou update. Noutatea principală adusă de acesta este reprezentată de către funcția ce permite utilizatorilor să ascundă fotografiile compromițătoare

Google Photos a fost actualizat cu o funcţie nouă şi utilă dacă sunteţi genul care are fotografii mai mult sau mai puţin compromiţătoare în galerie. E vorba despre o funcţie care va permite să arhivaţi fotografiile din feedul principal şi să le ascundeţi.

Astfel veţi putea organiza mai bine galeria şi să camuflaţi unele fotografii personale. Trebuie doar să ţineţi apăsat pe capturi şi să apăsaţi pe meniul "..." din partea dreaptă pentru a ajunge la opţiunea de arhivare. Atunci cand ulterior o să vreţi să vedeţi acele fotografii le veţi găsi în meniul din partea stângă, într-un folder separat. Funcţia e utilă dacă aveţi un terminal pe care îl folosesc şi cei mici spre exemplu, sau alte rude.

Google Photos

Eventual folosiţi şi camera telefonului pentru a scana documente, parole şi coduri şi nu vreţi să le vadă toată lumea să zicem. O altă utilizare este arhivarea cadrelor repetitive, a capturilor de ecran şi a altor imagini care va încurcă atunci când faceţi un scroll inteminabil. Evident rămân şi "pozele cu hotdogi" dacă aţi văzut ultimele episoade din Silicon Valley... Nimeni nu vrea sa vadă asa ceva.

Google Photos a ajuns la versiunea 2.15, pe Android, iar funcţia va sosi în curând şi pe iOS şi pe web.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×