Google Photos ne oferă de acum sugestii pentru distribuirea albumelor foto; iată cum are loc procesul

1.358 ori
<b>Google Photos ne oferă de acum sugestii pentru distribuirea albumelor foto; iată cum are loc procesul</b>Una dintre cele mai actualizate aplicații din portofoliul Google este cu siguranță Photos, software axat pe fotografiere ce de astăzi include la pachet și funcția Suggested Sharing. Folosind noul feature avem parte de sugestii din partea unui AI dedicat

De departe cea mai actualizată aplicație din portofoliul Google este Photos, software care la câteva săptămâni sau maxim la o lună primește update-uri menite să rezolve bug-uri sau să aducă noutăți interesante la pachet. Descoperim că începând de astăzi aplicația ne oferă funcția Suggested Sharing, despre ea fiind dezvăluite informații anterior odată cu Google I/O 2017, conferință ce a avut loc în luna mai.

Suggested Sharing Google photos

Aceasta folosește un AI special pentru a ne oferi sugestii cu privire la distribuirea fotografiilor făcute către persoanele identificate de către sistem. Identificarea se face pe baza unei tehnologii de recunoaștere facială și machine learning și sistemul este capabil să învețe și să înțeleagă cu trecerea timpului cu cine distribuim pozele capturate.

Suggested Sharing Google photos

Aflăm că funcția va aduna toate fotografiile realizate într-o anumită locație, fiind și sortate într-un album doar cele mai reușite poze (cele blurate sau întunecate fiind eliminate). Ulterior putem edita acest album generat și alege din lista de persoane sugerate pe cele către care dorim să distribuim fotografiile. Există și un alt feature nou intitulat Shared Libraries prin care putem permite accesul la întreaga colecție de fotografii anumitor prieteni sau familiei. 

Noutățile sunt disponibile pe Android, iOS și web, urmând a ajunge către toți utilizatorii din această săptămână!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×