Google actualizează aplicaţia PhotoScan cu o funcţie care scapă fotografiile de glare

1.689 ori
<b>Google actualizează aplicaţia PhotoScan cu o funcţie care scapă fotografiile de glare</b>În urmă cu ceva timp cei de la Google anunțau lansarea aplicației PhotoScan, software care ne permite scanarea fotografiilor fizice și transformarea acestora în imagini digitale. Astăzi este inclus un feature tare util în aplicația cu pricina a cărui rol

Google îşi continuă eforturile în zona foto, prin actualizarea aplicaţiei PhotoScan, care primeşte o funcţie utilă. Astfel, softul e capabil să scape fotografiile de enervantul glare. PhotoScan va permite să capturaţi fotografiile voastre vechi glossy şi să le digitalizaţi.

Evident că fotografierea unei poze de gen va crea şi un efect neplăcut de glare, mai ales în cadrul fotografiilor imprimate pe un suport lucios. PhotoScan realiza de obicei copia digitală prin alipirea a patru cadre realizate în cele 4 colţuri ale pozei originale. Softul a debutat la final de an 2016 şi acum e îmbunătăţit, realizând captura mai rapid, fără acele 4 sub-capturi. Cu acest update scăpăm de orice imperfecţiune sau reflexie ciudată.

PhotoScan mai aduce şi suport pentru crop, detectarea marginilor fotografiei, îndreptarea imaginii şi rotire plus orientare corectă. Google a folosit "computer vision" şi tehnologii de procesare a imaginii pentru a alinia şi combina diferite variante ale capturii. În noua varianta de app faceţi întâi o fotografie de referinţă, apoi încă 4 cadre din diferite poziţii/unghiuri, încercând să scăpaţi de glare.

Gata cu scanările enervante de fotografii cu muchii zimţate, alb negru şi pe blăniță! Aplicaţia e aici pe Android şi aici pe iOS.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×