Google Photos este actualizat cu Live Albums şi reglaj de adâncime a imaginii la captura Portrait

1.213 ori
<b>Google Photos este actualizat cu Live Albums şi reglaj de adâncime a imaginii la captura Portrait</b>Iată că la doar o zi distanță de la debutul noilor modele Pixel 3 și Pixel 3 XL, cei de la Google anunță o actualizare a aplicației Google Photos. Software-ul menit pentru vizualizarea de fotografii și clipuri video, dar și pentru editarea acestora

Nu doar aplicaţia Google Camera a primit o versiune nouă odată cu sosirea lui Google Pixel 3, ci şi GooglePhotos. Celebra aplicaţie foto de la Google a primit o funcţie Live Albums, dar şi noi opţiuni de editare, pe care le aflaţi mai jos.

Live Albums are rolul de a face mai facil procesul de partajare a amintirilor din Google Photos. Astfel, utilizatorii vor putea transforma orice album foto într-un "Live Album". Trebuie să alegeţi oamenii şi animalele de companie pe care vreţi să le vedeţi, iar Google Photos va adăuga fotografii ale lor în album. Toate aceste Live Albums pot fi partajate cu prietenii şi familia.

Google Photos

În plus toate vor putea fi găsite imediat prin comandă vocală, folosind locaţii, oameni sau animale de companie ca reper. Funcţia vine în varianta lui Photos de Android şi iOS în câteva ţări de pe glob deocamdată. O altă funcţie le va permite utilizatorilor de telefoane Pixel 3 să pună la treabă şi mai mult funcţia Top Shot. Aceasta realizează automat capturi alternative în HDR+ şi apoi o recomanda pe cea mai bună.

Acum recomandările se văd şi în Google Photos şi puteţi să o salvaţi pe cea dorită. Utilizatorii Google Photos îşi vor putea edita fotografiile Portrait mulţumită unui editor de adâncime a imaginii, care le permite să ajusteze blur-ul de fundal şi chiar să schimbe punctul de focalizare. Deocamdată aceste funcţii sunt suportate pe Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 2 şi câteva telefoane Motorola.

Iată de unde puteţi descărca Google Photos:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×