Orange România porneşte Smart Design Challenge 2018, competiţie care combină designul de produs cu tehnologia

1.040 ori
<b>Orange România porneşte Smart Design Challenge 2018, competiţie care combină designul de produs cu tehnologia</b>Operatorul Orange România tocmai ce a anunțat astăzi lansarea unui nou program interesant numit Smart Design Challenge 2018, unul ce presupune crearea de design-uri de produs. Inițiativa se întâmplă printr-un parteneriat cu Dizainăr

Orange România a anunţat astăzi pornirea înscrierilor la Smart Design Challenge 2018. Aceasta este o competiţie care se axează pe integrarea tehnologiei în designul de produs. Este o iniţiativă realizată în parteneriat cu Dizainar, iar aceasta este a doua ediţie de Smart Design Challenge.

Prin aceasta competiţie tinerii designeri sunt provocaţi să găsească soluţii creative şi să proiecteze un design de produs, care să fie atât funcţional, cât şi estetic. El va trebui şi să încorporeze tehnologie de vârf. Premiile sunt de peste 15.000 de euro, iar totul face parte din platforma Tech a Break, lansată în 2017. În acest an, tema este "Daily Routine", iar produsul trebuie să intre în zona de home & deco sau accesorii. Ma gandesc că designul de produse smart home ar fi o idee bună.

Smart Design Challenge 2018 are loc la nivel naţional, în două etape, între 8 octombrie 2018 şi 27 martie 2019. În prima fază au loc înscrierile de proiecte în concurs şi selecţia juriului pentru proiectele finaliste. Etapa a doua implică realizarea prototipurilor de către finalişti, dar şi expunerea lor în magazinele Orange Smart Shop. Apoi câştigătorii sunt desemnaţi de către juriu.

Cel mai bun proiect de design este premiat cu o sumă de 5000 de euro şi vor mai exista şi 3 menţiuni speciale şi premiu de popularitate, sub formă de telefoane Samsung Galaxy Note 9. Publicul poate alege proiectele preferate prin vot, folosind platforma Techabreak. Votarea are loc între 7 decembrie 2018 şi 22 martie 2019.

Fiecare finalist selectat în a doua etapă a competiţiei are garantat din partea Orange o finanţare de 200 de euro pentru realizarea de prototip. Aveţi mai multe detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×