Încărcarea ultra rapidă Oppo Super VOOC e reală: alimentare full în doar 35 de minute

2.613 ori
<b>Încărcarea ultra rapidă Oppo Super VOOC e reală: alimentare full în doar 35 de minute</b>Odată cu lansarea smartphone-ului Find X cei de la OPPO au prezentat și o variantă limitată numită Lamborghini Edition, model ce se remarca prin suportul pentru încărcare ultra rapidă Super VOOC. Astăzi ni se confirmă faptul că într-adevăr

Uneori laudele companiilor legate de performanţele telefoanelor lor sunt doar marketing. Alteori chiar livrează, ceea ce e greu să faci mai ales în zona bateriei. E vorba despre Oppo Find X Lamborghini, care prin tehnologia Super VOOCse încarcă de la zero la 100% în doar 35 de minute.

Oppo Find X Lamborghini

Cei de la The Verge chiar au testat asta şi au confirmat performanţa. De ani buni Oppo încearcă să spargă piaţa cu tehnologia VOOC şi ulterior cu Super VOOC. Qualcomm Quick Charge a primit mai multă atenţie în presă totuşi, ca să nu mai vorbim de încărcarea ultra rapidă a lui OnePlus 6 cu Dash Charge. Totuşi, Oppo scade cu mult sub celebra oră de încărcare. În cazul în care vă întrebaţi ce înseamnă VOOC, e vorba despre "Voltage Open Loop Multi Step Constant Current Charging". Probabil că inginerii vor înţelege mai mult din asta decât mine.

Repet că avem nevoie de doar 35 de minute pentru a încărca complet un Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition. De la zero la 100 în doar 2100 de secunde, iar telefonul ajunge la 34% baterie în 10 minute, la 50% în 15 minute şi 75% în 20 de minute. 30 de minute înseamnă 92%. Vorbim aici despre o baterie de 3400 mAh, mai mare decât cea de pe OnePlus 6 (3300 mAh).

Deocamdată Super VOOC se găseşte doar pe Oppo R17 Pro şi pe acest model Lamborghini, dar sursele afirmă că am putea vedea tehnologia împrumutată şi spre OnePlus în curând. Poate o vedem licenţiată şi spre alte companii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×