Tableta Google Nexus 7 se vinde foarte bine la retaileri, promite vânzări mari către clienți

1.401 ori
<b>Tableta Google Nexus 7 se vinde foarte bine la retaileri, promite vânzări mari către clienți</b>Aflăm de la Reuters că tableta Google Nexus 7 este deja un succes, înregistrând vânzări mari către retaileri, care la rândul lor au primit foarte multe comenzi de la clienți și au început să epuizeze stocurile. E vorba aici despre piața din...

Aflăm de la Reuters că tableta Google Nexus 7 este deja un succes, înregistrând vânzări mari către retaileri, care la rândul lor au primit foarte multe comenzi de la clienți și au început să epuizeze stocurile. E vorba aici despre piața din SUA, unde tableta de 7 inch promite să facă valuri.

Terminalul costă 199 de dolari și este produs de ASUS în parteneriat cu Google, tableta fiind anunțată la finalul lunii iunie, în cadrul I/O 2012. Magazine din SUA precum Sam's Club, deținut de Wal-Mart sau faimosul GameStop au anuntat deja că au epuizat și câte două stocuri de Nexus 7, semn că a început iureșul clienților. Staples listează și ei produsul drept "stoc epuizat" încă de ieri, iar câțiva retaileri mai mici încă mai au tableta în stoc, deci mai există cumpărători norocoși.

Publicul pare a fi cucerit de faptul că poate cumpăra o tabletă quad core Tegra 3 cu ecran de 7 inch cu rezoluție ridicată și cel mai nou Android la bord. Clienții au putut precomanda tableta prin Google și alți retaileri în ultimele săptămâni, iar Google a început să livreze terminalele de ieri. Se pare că de abia în august vor mai sosi stocuri noi masive, cel puțin la GameStop, dar aici e vorba de un retailer de jocuri, nu neapărat de electronice. Va ajunge Nexus 7 și cea mai vândută tableta Android din România?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×