Google permite acum filtrarea rezultatelor de căutări cu motorul său în alte aplicaţii, chiar și offline

338 ori
<b>Google permite acum filtrarea rezultatelor de căutări cu motorul său în alte aplicaţii, chiar și offline</b>Motorul de căutare Google a avut acces permis în alte aplicaţii şi până acum, dar sistemul pare a fi evoluat mai nou. La o pornire a lui Google Now sau la prima căutare făcută pe mobil veţi observa şi un tab nou, numit "In Apps", deasupra rezultatelor.

Motorul de căutare Google a avut acces permis în alte aplicaţii şi până acum, dar sistemul pare a fi evoluat mai nou. La o pornire a lui Google Now sau la prima căutare făcută pe mobil veţi observa şi un tab nou, numit "In Apps", deasupra rezultatelor.

El permite filtrarea rezultatelor, astfel încât să afişeze numai conţinuturi şi informaţii preluate de la aplicaţiile instalate pe device, precum contacte, mesaje, mail-uri şi chiar melodii din Spotify. Şi clipurile YouTube intra aici. Google afirma că această funcţie operează doar local, deci nu e nevoie neapărat de date sau WiFi pentru a o pune la treabă.

În plus rezultatele nu vor ajunge în cloud. Practic, motorul Google devine un fel de "file manager", dacă e să forţăm puţin comparaţia. Google va mai adăugă în curând şi suport pentru Facebook Messenger, Linkedin, Evernote, Glide, Todoist şi Google Keep. Se pare şi că LG V20, primul telefon cu Android Nougat preinstalat va primi un shortcut dedicat pentru În Apps Search. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×