Serviciul de streaming Disney+ va avea aplicații dedicate pe iOS, Apple TV, PS4, Xbox One și Chromecast

850 ori
<b>Serviciul de streaming Disney+ va avea aplicații dedicate pe iOS, Apple TV, PS4, Xbox One și Chromecast</b>Pe piața serviciilor de streaming video va intra din această toamnă și Disney+, o platformă ce va aduce pasionaților noi seriale Star Wars dar și conținut Marvel la pachet. În așteptarea debutului de pe 12 noiembrie avem ocazia

Pe piața serviciilor de streaming video va intra din această toamnă și Disney+, o platformă ce va aduce pasionaților noi seriale Star Wars dar și conținut Marvel la pachet. În așteptarea debutului de pe 12 noiembrie avem ocazia să mai aflăm câteva detalii extra despre acest serviciu și anume modalitățile prin care vom putea urmări conținutul favorit, sau mai bine zis de pe ce device-uri.

Deși în momentul anunțului, cei de la Disney au afirmat că platforma de streaming va sosi pe televizoare smart, telefoane, laptop-uri, tablete și console - compania a numit doar două astfel de dispozitive drept compatibile și anume Roku, respectiv Sony PlayStation 4. Acum vine o lămurire și descoperim dacă Disney+ va putea fi instalat pe dispozitivele noastre sau nu.

Ei bine, printre aceste platforme se numără următoarele:

  • Apple TV
  • Android TV
  • Roku
  • Chromecast
  • Xbox One
  • PlayStation 4
  • iOS 
  • Android

Mai suntem informați și cu privire la faptul că pe device-urile Apple, utilizatori se vor putea abona la serviciul de streaming prin achiziții in-app, metodă prin care procesul de sign-up se simplifică. Costul lunar pentru abonamentul Disney+ va fi de 6.99 dolari pe piața din SUA, 8.99 dolari canadieni în Canada, respectiv 6.99 euro în Olanda.

Pe data de 19 noiembrie serviciul va debuta și în Australia și Noua Zeelandă. Cât despre celelalte regiuni, se pare că Disney+ ar urma să ajungă pe principalele piețe globale în aproximativ 2 ani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×