Gboard va primi sugestii de stickere şi GIF-uri în zona tastaturii cu emoji-uri

711 ori
<b>Gboard va primi sugestii de stickere şi GIF-uri în zona tastaturii cu emoji-uri</b>Gboard a evoluat foarte mult în ultimii ani, de la tastatură virtuală realizată de Google pentru terminale iOS şi Android, la o aplicaţie de input plină de funcţionalităţi. Mai nou se lucrează la integrarea unor sugestii de stickere şi GIF-uri.

Gboard a evoluat foarte mult în ultimii ani, de la tastatură virtuală realizată de Google pentru terminale iOS şi Android, la o aplicaţie de input plină de funcţionalităţi. Mai nou se lucrează la integrarea unor sugestii de stickere şi GIF-uri.

În ultimii ani Gboard a primit tot soiul de funcţii, de la stickere integrate, la Google Search inclus, administrare de clipboard şi multe altele. În toamna lui 2018 a primit şi o temă întunecată. În acest moment compania testează o funcţie care le permite utilizatorilor să primească sugestii de GIF-uri şi stickere atunci când sunt în zona de emoji-uri a tastaturii virtuale. În funcţie de emoji-urile folosite veţi primi şi sugestii de stickere sau GIF-uri care sunt surprinse, râd sau fac tot felul de fete haioase.

Gboard va primi sugestii de stickere şi GIF-uri în zona tastaturii cu emoji-uri

Atunci când se activează funcţia, va apărea o fâşie deasupra tastaturii cu sugestiile fix când apăsaţi pe un emoji. Fiecare emoji va avea o serie de GIF-uri şi stickere asociată. Scrolling-ul se face orizontal între ele şi cine vrea să testeze cea mai nouă versiune de Gboard, poate să ia APK-ul de pe APK Mirror.

Gboard a debutat în mai 2016, în mod curios întâi pe iOS şi apoi pe Android. Include Google Search, partajare uşoară de GIF şi emoji, un engine de scris predictiv şi multiple limbi. Sărea de 1 miliard de instalări încă din vara lui 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×