Google trimite invitaţii pentru un eveniment organizat pe 18 aprilie, când va prezenta un nou Google Earth

1.021 ori
<b>Google trimite invitaţii pentru un eveniment organizat pe 18 aprilie, când va prezenta un nou Google Earth</b>Din câte se anunță, săptămâna viitoare vor avea loc eveniment foarte interesante în lumea tech. Avem programat pe 19 aprilie debutul lui Xiaomi Mi 6, iar cu o zi înainte Google are la rândul său ceva anunțuri de făcut. Cel mai probabil avem aici de-a face

Google Earth este una dintre cele mai fascinante creaţii cartografice de la Google şi se pregăteşte de o actualizare importantă, se pare. Google a început să trimită invitaţii presei pentru o conferinţă axată pe Google Earth, care va avea loc pe 18 aprilie. Atunci va sosi "noul Google Earth".

Versiunea actuală a lui Google Earth permite navigare în 3D prin cele mai mari oraşe ale lumii, dar şi explorarea a numeroase ţări şi oraşe la nivel stradal. Maps Gallery permite vizionarea de trasee turistice în timp real, locurile unde se petrec cutremure şi chiar avioanele care se află în zbor. Google Earth cel nou debutează cu 4 zile înainte de "Ziua Pământului", sărbătorită pe 22 aprilie.

Nu putem decât să ne gândim la un release legat de VR şi imagini la 360 de grade. În noiembrie anul trecut debuta Google Earth VR, care e disponibil gratuit pe Steam pentru HTC Vive şi le permite utilizatorilor să "zboare" deasupra unor repere turistice şi să escaladeze virtual cei mai înalţi munţi. Acum e foarte posibil ca funcțiile VR să ajungă și în aplicația de bază. Aplicația Google Earth se lansa în 2001 sub numele de EarthViewer 3D, dezvoltată de firma Keyhold.

După 3 ani era cumpărată de Google şi în 2005 îşi primea numele de Google Earth. De atunci a devenit un instrument vital în sălile de clasă, a stârnit imaginaţia globetrotterilor şi a crescut apetitul de explorare al oamenilor. Nu e exclus să vedem şi grafică high res/ 4K sau alte opţiuni next gen odată cu acest release.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×