LG trimite invitațiile de presă pentru lansarea lui G6; se face din nou aluzie la generosul display cu raport 18:9

Autor:  | Publicat în:  LG 1.791 ori
<b>LG trimite invitațiile de presă pentru lansarea lui G6; se face din nou aluzie la generosul display cu raport 18:9</b>Producătorul sud-coreean LG Electronics a început astăzi distribuirea invitațiilor pentru evenimentul din Barcelona programat pentru data de 26 februarie unde este așteptat debutul smartphone-ului G6. Imaginea asociată invitaței face din nou aluzie la

De astăzi, sud-coreenii de la LG Electronics au început distribuirea invitațiilor de presă pentru evenimentul de pe data de 26 februarie când va debuta flagship-ul G6. O asemenea invitație a ajuns și în inbox-ul nostru și puteți vedea imaginea asociată chiar mai sus - material care din nou face referire la generosul display de 5.7 inch ce va oferi un raport inedit a imaginii de tip 18:9 și o rezoluție de 2880 x 1440 pixeli.

Am văzut de curând și imagini reale cu LG G6 și se pare că într-adevăr de această dată vom primi un smartphone cu panou spate din sticlă. Pentru început s-ar părea că vor exista două variante de culoare disponibile, cea pe gri cu textură metalică glossy și cea pe negru care ne aduce aminte de nuanța Jet Black a lui iPhone 7.

Din punct de vedere al dotărilor hardware ne așteptăm să vedem aici un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, 4 sau 6 GB memorie RAM și o cameră foto duală. Pe lista de specificații se mai află un scanner de amprente amplasat pe spate care va funcționa și pe post de buton power/unlock și un scanner de iris.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×