Google Assistant ar putea să fie disponibil pe web în curând, via Chrome

1.017 ori
<b>Google Assistant ar putea să fie disponibil pe web în curând, via Chrome</b>Celebrul browser Google Chrome se pregătește aparent pentru primirea unui update serios, unul ce va aduce și asistentul vocal Google Assistant alături. Aflăm că AI-ul va sosi mai întâi pe chromebook-uri, iar ulterior îl vom vedea implementat și

Google Assistant este unul dintre asistenţii virtuali cei mai capabili în acest moment şi îl găsim pe telefoanele Google Pixel, dar și alte modele cu Android, plus ca se află pe difuzorul inteligent Google Home. Se pare că următorul pas este de a-l aduce pe Chromebook-uri şi ulterior şi pe web via Chrome.

O schimbare de cod în "Google Developent Repo" indică faptul că asistentul virtual ar putea fi accesat din browserul Chrome, ceea ce nu e chiar surprinzător. Statisticile arată că în acest moment Chrome are o cotă de piaţă de peste 50% în zona browserelor. Asta înseamnă că un număr uriaş de utilizatori ar avea brusc acces la Google Assistant, popularizând şi mai mult deja celebrul asistent.

Un alt plus este că asistentul va ajunge la şi mai mulţi utilizatori, chiar şi cei care nu sunt pe Android şi au device-uri cu iOS sau Windows 10 Mobile. Utilizarea sa pe Mac şi Windows devine astfel posibilă. Încă nu ştim când se va produce acest release şi nici nu vreau să mă gândesc cât RAM şi putere de procesare va mânca Chrome în aceste condiţii, fiind deja cunoscut drept mare consumator de resurse.

Pe când şi un release ca aplicaţie pe iOS şi în Windows Store totuşi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×