HTC Zoe 1.0 disponibil acum pe Android, În curând și pe iOS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.189 ori
<b>HTC Zoe 1.0 disponibil acum pe Android, În curând și pe iOS</b>Odată cu lansarea noului telefon pentru selfie, Desire Eye și a camerei RE, HTC a lansat ieri și versiunea 1.0 a aplicației Zoe. Ea este disponibila acum pe Android și poate fi descărcată de aici. &nbsp; Ulterior Zoe 1.0 va sosi și pe iOS, iar cea...

Odată cu lansarea noului telefon pentru selfie, Desire Eye și a camerei RE, HTC a lansat ieri și versiunea 1.0 a aplicației Zoe. Ea este disponibila acum pe Android și poate fi descărcată de aici.

Ulterior Zoe 1.0 va sosi și pe iOS, iar cea mai nouă versiune aduce un design modificat și opțiunea de a captura Zoe de diferite lungimi. Aplicația debuta în faza beta doar pe anumite modele Android 4.4 încă din luna august. Ei bine, acum softul a ieșit din faza beta și e pregătit de capturi speciale și oferă și aspecte de social networking. Puteți acum captura câte un Zoe de lungime scurtă, medie sau lungă.

Ele pot fi realizate integrand o serie de fotografii, sau o serie de clipuri, conform opțiunii utilizatorului. HTC a promis și că va lansa un nou content engine în acest an, astfel încât să transformați cu mai mare ușurință colecțiile de imagini și clipuri în Zoe. Aplicația dedicată rulează pe majoritatea smartphone-urilor cu Android 4.3 sau versiuni ulterioare.

Ca de obicei puteți include și un fundal muzical în clipurile voastre și există și posibilitatea că prietenii voștri să "remixeze" fotografiile și clipurile lor cu ale voastre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×