Manualul lui Motorola Droid Turbo ajunge pe web; acesta dezvăluie prezența unei camere foto de 21 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Motorola 950 ori
<b>Manualul lui Motorola Droid Turbo ajunge pe web; acesta dezvăluie prezența unei camere foto de 21 megapixeli</b>Din câte putem vedea, în ultimul timp, cei de la Motorola lucrează intens la dezvoltarea unor noi device-uri foarte atractive. Pe lângă Moto Shamu, device despre care se speculează faptul că va ajunge pe piață sub branding Nexus, astăzi aflăm...

Din câte putem vedea, în ultimul timp, cei de la Motorola lucrează intens la dezvoltarea unor noi device-uri foarte atractive. Pe lângă Moto Shamu, device despre care se speculează faptul că va ajunge pe piață sub branding Nexus, astăzi aflăm noi detalii și despre Droid Turbo.

Prin intermediul manualului său ce a ajuns pe web, avem ocazia să fim puși la curent cu specificațiile pe care le va integra acest nou terminal. Astfel, aflăm că Droid Turbo va dispune de un display de 5.2 inch a cărui rezoluție încă nu este cunoscută pentru moment, totuși fiind vehiculată o rezoluție Quad HD.

De asemenea, la capitolul captură foto, Moto Droid Turbo ne va impresiona printr-un senzor de 21 megapixel ce va putea realiza și captură la rezoluție 4K. Observăm că Droid Turbo va integra un slot pentru cartele nano-SIM, conectivitate NFC, un difuzor în partea de sus și un port microUSB 2.0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×