Iată cum poți activa "Dark Mode" în Facebook Messenger de pe Android sau iOS

6.092 ori
<b>Iată cum poți activa "Dark Mode" în Facebook Messenger de pe Android sau iOS</b>În ultima vreme vedem cum companiile din zona tech pun accentul pe temele de culoare închisă pentru aplicațiile oferite pe smartphone-uri sau chiar pentru întreg UI-ul cum se întâmplă în cazul lui Samsung One UI

În ultima vreme vedem cum companiile din zona tech pun accentul pe temele de culoare închisă pentru aplicațiile oferite pe smartphone-uri sau chiar pentru întreg UI-ul cum se întâmplă în cazul lui Samsung One UI. Astăzi descoperim că și Facebook Messenger primește o asemenea temă și că activarea modului Dark se realizează sub forma unui easter egg ce trebuie descoperit de către utilizator.

Facebook Messenger

Facebook Messenger

Tot ce trebuie să faceți este să intrați într-o fereastră de chat cu un prieten și să trimiteți emoji-ul lună, moment în care va începe o ploaie de emoji-uri lună și după care veți fi întâmpinat de un mesaj ce confirmă descoperirea modului Dark. Ulterior din zona de setări veți putea activa tema de culoare închisă.

Facebook Messenger

Funcția este disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS, iar pentru moment aceasta încă se află în teste astfel că ar putea dura ceva până când va sosi la toți utilizatorii. Înainte de a încerca easter egg-ul de față asigurați-vă că ați actualizat aplicația Facebook Messenger! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×