Un Dark Mode mai închis începe să apară în meniuri pe unele telefoane Pixel 3

1.175 ori
<b>Un Dark Mode mai închis începe să apară în meniuri pe unele telefoane Pixel 3</b>În ultimele luni s-a vorbit mult despre Dark Mode sau Night Mode pe telefoanele mobile, între One UI şi funcţia sa de acest tip şi zvonurile legate de iOS 13 şi tema sa întunecată. Acum aflăm că utilizatorii de telefoane Pixel s-au trezit cu o nouă..

În ultimele luni s-a vorbit mult despre Dark Mode sau Night Mode pe telefoanele mobile, între One UI şi funcţia sa de acest tip şi zvonurile legate de iOS 13 şi tema sa întunecată. Acum aflăm că utilizatorii de telefoane Pixel s-au trezit cu o nouă opţiune Dark Mode în meniurile de pe device.

Doi utilizatori Reddit au descoperit schimbarea pe telefoanele lor Pixel 3. Tema întunecată folosită în meniul de update nu se potriveşte cu ceea ce aveam deja pe alte aplicaţii. Google implementase deja un soi de Dark Mode în Android Pie, dar era mai degrabă un gri închis pentru ferestre şi meniuri. Noua versiune este complet neagră şi are un contrast puternic, amintind de Night Mode din One UI.

Un Dark Mode mai închis începe să apară în meniuri pe unele telefoane Pixel 3

A început deja să apară teoria conspiraţiei pe Reddit, unde lumea afirmă că totul e fals şi e doar o temă custom sau cineva a activat opţiunea Color Inversion. Această teorie a fost contrazisă atunci când a apărut un meniu de multitasking în care restul ecranului nu era afectat de inversarea culorilor, deci nu e cazul de aşa ceva. Cei care au primit noul mod rulau Android Pie cu actualizarea de securitate pe februarie.

Foloseau şi Play Services versiunea 16.0.81. Sunt teorii care spun că are de-a face cu un beta de Play Services, alţii că ar fi un APK special, dar nu avem o reţetă clară pentru a obţine aşa ceva. Mai multe informaţii aflaţi de pe topicul de pe Reddit şi au apărut şi ceva APK-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×