Iată o soluție ultraeficientă pentru a economisi spațiul ocupat de widget-uri în cadrul sistemului de operare Android (Video)

1.088 ori
<b>Iată o soluție ultraeficientă pentru a economisi spațiul ocupat de widget-uri în cadrul sistemului de operare Android (Video)</b>Nici chiar utilizatorii sistemelor de operare mobile &ldquo;rivale&rdquo; nu pot nesocoti eficiența widget-urilor, în cadrul SO-ului Android. Astfel acestea reprezintă mijloace foarte convenabile de a manevra sau obține informații de la aplicațiile...

Nici chiar utilizatorii sistemelor de operare mobile “rivale” nu pot nesocoti eficiența widget-urilor, în cadrul SO-ului Android. Astfel acestea reprezintă mijloace foarte convenabile de a manevra sau obține informații de la aplicațiile care dispun de ele, dar și alte caracteristici, în funcție de tipul aplicației. Având în vedere acestea, un inconvenient s-ar putea referi la alegerea celor mai folositoare widget-uri, pentru a fi plasate în spațiul restrâns oferit de homescreen-uri.

Soluția pe care doresc să v-o prezint este denumită Popup Widget și se găsește la versiunea 2.1.3 în cadrul Play Store, oferită de dezvoltatorul ChYK. Așa cum titlul vă poate da de bănuit, aceasta reprezintă cel mai eficient mijloc de a manevra widget-urile direct din cadrul homescreen-ului, fără ca acestea să ocupe mai mult spațiu decât o simplă scurtătură (1 x 1). Cum este posibil acest lucru? De fapt, este foarte simplu și este greu de conceput de ce nu a fost valorificată până acum.

Aveți unul sau mai multe widget-uri de care aveți absolută nevoie însă spațiul nu vă permite să le plasați? Nici o problemă, le puteți accesa prin intermediul unei scurtături realizate de Popup Widget, care vi le va oferi în formatul și conform necesităților dvs. exact când aveți nevoie de ele. Cu alte cuvinte, veți crea o scurtătură pentru un widget, precum și stabili formatul în care acesta trebuie să apară la nevoie, iar când accesați scurtătura widgetul își va face loc pe ecran, așa cum ați stabilit anterior. Detaliile de configurat se referă la mărimea, plasamentul și chiar durata animațiilor. Per total, un mijloc extrem de eficient de management al diferitelor widget-uri, indiferent de mărimea acestora și opțiunile de interacțiune pe care le oferă. (Mai jos, Popup Widget în acțiune, conform unui design realizat de ELTURKO24 PHONE și postat pe YouTube).

Din nefericire, dezvoltatorul ChYK, de asemenea cunoscut pentru ssLauncher, nu oferă o versiune gratuită pentru aplicația Popup Widget 2. Cu toate acestea, suma de puțin peste 5 Ron necesară pentru achiziționarea aplicației este mai mult decât rezonabilă, dat fiind gradul de eficiență al acesteia.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×