Huawei C199 primește certificare din partea TEENA; vine cu o carcasă metalică și un procesor octa-core Kirin 920

Autor:  | Publicat în:  Huawei 784 ori
<b>Huawei C199 primește certificare din partea TEENA; vine cu o carcasă metalică și un procesor octa-core Kirin 920</b>După ce acum câteva zile, un device misterios Huawei denumit C199 își făcea apariția în cadrul unor fotografii neclare, iată că astăzi terminalul în cauză primește certificare din partea TEENA (Agenția Chineză de Certificare a...

După ce acum câteva zile, un device misterios Huawei denumit C199își făcea apariția în cadrul unor fotografii neclare, iată că astăzi terminalul în cauză primește certificare din partea TEENA (Agenția Chineză de Certificare a Echipamentelor Electronice), ocazie prin care putem afla câte ceva despre specificațiile sale.

Potrivit documentelor de certificare, Huawei C199 va dispune de un display Full HD de 5.5 inch (1.920 x 1.080 pixeli), 2 GB memorie RAM și un procesor Kirin 920. Acesta din urmă este un chip despre care am tot auzit în ultimul timp, performanțele sale fiind similare cu cele oferite de un Snapdragon 805.

Huawei C199

Revenind la subiectul principal, și anume Huawei C199, aflăm că acesta va aduce la pachet și o carcasă metalică, element ce dă un plus de personalitate unui terminal flagship. Deși mai multe detalii despre specificații nu se cunosc, se pare că odată ajuns pe piață, Huawei C199 va avea un preț de pornire de 322$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×