(P) Huawei Nova este cea mai bună invenţie pentru selfie de la selfie stick încoace; Înfrumuseţează domnişoarele cu machiaj digital (Video)

3.762 ori
<b>(P) Huawei Nova este cea mai bună invenţie pentru selfie de la selfie stick încoace; Înfrumuseţează domnişoarele cu machiaj digital (Video)</b>Suntem în preajma unei perioade marcate de petreceri, vizite, adunări cu prietenii şi întâlniri ce vor genera albume întregi de fotografii de Crăciun. În afară de Grinch mai e un mic pitic care strică vibe-ul totuşi, şi anume piticul pe creier al..

Suntem în preajma unei perioade marcate de petreceri, vizite, adunări cu prietenii şi întâlniri ce vor genera albume întregi de fotografii de Crăciun. În afară de Grinch mai e un mic pitic care strică vibe-ul totuşi, şi anume mititelul obicei feminin de a petrece ore bune în faţa oglinzii, în căutarea machiajului perfect. Vine în ajutor telefonul Huawei Nova, ce le permite să aplice machiaj digital pentru a vedea cum le stă şi să facă şi selfie-uri excelente.

Cum nimeni nu vrea să întârzie la revelion din cauza unor pensule de machiaj aplicate greşit, e o idee bună ca domnişoara să intre în zona Makeup şi Beauty din camera lui Nova şi să probeze de acolo lookuri pe bază de gene, blush-uri şi alte tehnici de înfrumuseţare. Un ruj mai aprins, gene mai mari, fard de obraz mai pronunţat sau mai discret, privire languroasă, ochii larg deschişi, un ruj închis la culoare, toate pot fi probate în cătarea digitală.  Astfel prietena sau iubita va găsi lookul perfect şi care să meargă cu rochia de seară primită de la Moşu'.

Evident pregătirile pentru party sunt marcate şi pe Facebook cu câteva selfie-uri realizate cu camera frontală de 8 megapixeli a lui Huawei Nova, cea mai bună cameră selfie de pe un telefon mid-range, ba chiar întrecând 99% dintre flagship-uri. În lumină naturală sau la lumina din dormitor, ballroom sau hotel o sesiune de machiaj va beneficia de aportul lui Nova, fiind mană cerească pentru sexul frumos.

Adio selfie-uri cu ten nenatural, iluminate aiurea, cu fundal neclar sau culori ciudate. Telefonul Huawei surprinde tenul în mod realist, scoate culorile ochilor în evidenţă şi retuşează orice imperfecţiune mai ceva ca machiajul. Acest selfie phone e probabil cea mai utilă invenţie pentru conceptul de captură foto cu camera frontală de la selfie stick încoace.

Şi îi salvează şi pe masculi de la machiaje reaplicate care îi fac să întârzie la party! Generaţia Selfie e salvată de Huawei Nova fie iarnă, fie vânt, fie gripă şi răceala, fie întârziere sau machiaj scurs de plâns, fie dramă sau veselie, nuntă sau cumetrie.

[UPDATE] - Huawei Nova e la reducere azi pe eMAG.ro!

#Mobigirl Mobilissimo.ro, prezentând funcția de machiaj digital pe telefonul Huawei Nova:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×