Doogee Shoot 2 este un nou smartphone de buget; rulează Android Nougat și aduce o cameră duală, totul pentru numai 275 lei

1.820 ori
<b>Doogee Shoot 2 este un nou smartphone de buget; rulează Android Nougat și aduce o cameră duală, totul pentru numai 275 lei</b>Producătorul chinez Doogee s-a axat în ultima vreme pe dezvoltarea de smartphone-uri cu adevărat accesibile, modele ce nu se prezintă deloc rău din punct de vedere hardware și nici la capitolul design. Cel mai nou exemplu se numește Doogee Shoot 2 și

Pentru acele persoane interesate de achiziția unui smartphone echipat cu cameră duală la super-preț, avem astăzi cea mai potrivită alegere. Telefonul se numește Doogee Shoot 2 și avem de-a face aici cu un nou handset ce vine să aducă la îndemâna tuturor tehnologia de tip dual-camera, asta într-un pachet compact ce arată chiar bine la capitolul design. Nici pe partea hardware nu stă rău ținând cont de prețul său.

Doogee Shoot 2

Acest produs ne oferă un modul dual compus dintr-un senzor foto principal de 5 megapixeli și unul secundar ce aduce același număr de megapixeli. Camera ar fi fost dezvoltată în parteneriat cu Huawei și ni se promit aici fotografii cu efect bokeh, zoom optic 2x, dar și zoom digital 8x. Avem un bliț LED alături și vom putea modifica nivelul de focus chiar și după realizarea imaginilor. 

Doogee Shoot 2

Pentru selfie-uri avem tot un senzor de 5 megapixeli, iar lista de dotări continuă cu display-ul IPS de 5 inch (rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli), cu procesorul quad-core MediaTek MT6580A de 1.3 GHz și cu cei 8 GB de stocare flash. Avem doar 1 GB RAM din păcate, un slot microSD de până la 64 GB și suport pentru două cartele SIM.

Doogee Shoot 2

Tot pe partea de conectivitate mai întâlnim Wi-Fi, Bluetooth 4.0, un jack audio 3.5 mm și un port microUSB v2.0 pentru încărcarea și sincronizarea telefonului. Ca dezavantaj principal în cazul de față avem faptul că Doogee Shoot 2 ne oferă doar suport 3G, de aici și prețul foarte foarte mic de comercializare. Și chip-ul de doar 1 GB memorie RAM are un cuvânt de spus în cazul de față, dar avem și lucruri mai speciale.

Doogee Shoot 2

Este vorba despre bateria de 3360 mAh pe care o întâlnim la interior și despre faptul că telefonul rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din fabrică. Nu vă mai ținem pe jar și aflați că Doogee Shoot 2 costă numai 64.99 dolari ~ 275 lei. Acestui preț i se vor adăuga și taxele vamale, dar în continuare avem un produs chiar accesibil pentru orice buzunar.

Principalul său feature este că pune la dispoziția oricui o cameră duală, pentru sub 300 lei. Îl găsiți la GeekBuying.net, retailer ce are în desfășurare la ora actuală o campanie de reduceri axată strict pe smartphone-uri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×