Iată una dintre cele mai atractive variante pentru aplicația de mesagerie Android (ICS+ - Gratuit)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.217 ori
<b>Iată una dintre cele mai atractive variante pentru aplicația de mesagerie Android (ICS+ - Gratuit)</b>Deși sistemul de operare este același când vine vorba de dispozitivele de la producători cum ar fi Samsung sau Sony, diferențele în ce privește modificările aduse de producători sunt notabile. Astfel o sumă de utilizatori găsesc o variantă sau...

Deși sistemul de operare este același când vine vorba de dispozitivele de la producători cum ar fi Samsung sau Sony, diferențele în ce privește modificările aduse de producători sunt notabile. Astfel o sumă de utilizatori găsesc o variantă sau alta mai puțin pe placul lor, în ce privește aplicațiile pre-instalate.

Ceea ce Google oferă pentru terminalele Nexus este ceea ce și-ar dori și o sumă mare de alți utilizatori Android. Forțați de o împrejurare sau alta să achiziționeze un terminal cu interfața modificată a producătorului, singura cale pentru o versiune a sistemului de operare “curată” este de a recurge la un ROM personalizat, ce necesită anumite cunoștințe pentru instalare. Totuși mai sunt și alte variante.

ICmess este în prezent în variantă beta pe Play Store. Dezvoltatorul și-a propus să ofere prin intermediul acestei aplicații, disponibilă pentru terminalele Android 4.0+, o alternativă foarte bine implementată la varianta standard a aplicației pentru mesagerie. ICmess oferă elementele de bază Holo Android și în plus o sumă de opțiuni. Navigarea se face cu ajutorul gesturilor slide și este disponibil chiar și un motor de căutare avansat pentru mesaje. Aplicația dispune de sistem de notificări tip pop-up, cu opțiuni de a răspunde într-un mod foarte facil. Apoi puteți șterge mesajele într-un mod similar cu cel din aplicația GMail, printr-un gest swipe. O aplicație care se prezintă foarte bine și care cu siguranță își va găsi fanii printre utilizatori.

Iată una dintre cele mai atractive variante pentru aplicația de mesagerie Android (ICS+ - Gratuit)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×