Niciodată prea multe: dispozitivul Light L16 vine cu 16 camere şi Android (Video)

1.651 ori
<b>Niciodată prea multe: dispozitivul Light L16 vine cu 16 camere şi Android (Video)</b>De obicei c&acirc;nd auzim de un terminal mobil cu un număr impresionant de camere ne g&acirc;ndim la tehnologia RealSense de la Intel, dar astăzi descoperim ceva total diferit. Ei bine, device-ul Light L16 &icirc;ncorporează nu mai puţin de 16 camere...

De obicei când auzim de un terminal mobil cu un număr impresionant de camere ne gândim la tehnologia RealSense de la Intel, dar astăzi descoperim ceva total diferit. Ei bine, device-ul Light L16 încorporează nu mai puţin de 16 camere şi aflaţi mai jos care e scopul acestora.

Acest model nu este un telefon mobil, ci un soi de mega cameră cu WiFi şi Android şi vine cu 16 module diferite pentru camerele sale. Ele nu vor fi folosite toate simultan, ci sunt configurate pe diferite lungimi focale, iar sistemul va aduna date de la 10 dintre senzori atunci când începe captura. Folosind procesarea şi un software special, va rezulta o fotografie de 52 de megapixeli cu detalii excelente.

Light L16 costă în jur de 1300 de dolari şi e disponibil la precomandă, dar preţul final de retail va fi undeva pe la 1700 de dolari. Primele modele vor sosi de abia vara viitoare şi suntem siguri că acesta e de abia începutul şi vom mai vedea iniţiative de genul. La bord lui L16 se afla un touchscreen de 5 inch, iar mărimea produsului este undeva pe la dimensiunile lui Nexus 6, doar că de 2 ori mai gros.

Pe când şi un telefon de acest gen?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×