Acer Iconia W700 unboxing: tabletă masivă, putere masivă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.242 ori
<b>Acer Iconia W700 unboxing: tabletă masivă, putere masivă (Video)</b>După câteva tablete și telefoane Android testate de noi, a venit și un device ceva mai puternic în teste, Acer Iconia W700. Cunoscută și ca Acer Iconia W7, tableta a fost primită de la Intel și dacă vă tentează produsul, el costă 3.899 lei la...

După câteva tablete și telefoane Android testate de noi, a venit și un device ceva mai puternic în teste, Acer Iconia W700. Cunoscută și ca Acer Iconia W7, tableta a fost primită de la Intel și dacă vă tentează produsul, el costă 3.899 lei la evoMAG.ro.

Terminalul vine într-o cutie uriașă, după cum vedeți și în unboxing, care a fost destul de greu de manevrat în fața camerei. La pachet cu tableta vine și o husă cu tastatura incorporata, keyboard cover care ar face și un Microsoft Surface gelos. Gadgetul rulează Windows 8 Pro 64 bit și vine cu un procesor Intel Core i5 de generație a treia, cu frecvența de 1.7 GHz. Avem la dispoziție și 4 GB RAM DDR3, 128 GB SSD și display de 11.6 inch, cu rezoluție Full HD și iluminare LED.

în cutia lui Acer Iconia W700 se afla tableta, manualul, DVD-uri cu software, încărcătorul, un adaptor pentru conectarea unui monitor, keyboard cover-ul și cablul pentru conectarea tastaturii la tableta. Terminalul dispune de WiFi, Bluetooth, port micro HDMI, port USB 3.0 și o baterie care promite 9 ore de funcționare. Vedem acest device drept unul pentru omul de afaceri, având în vedere dotările sale mai degrabă de ultrabook decât de tabletă.

Terminalul măsoară 12 mm în grosime și cântărește aproximativ 1 kg, deci nu e chiar cel mai portabil gadget. Revenim cât de curând și cu un review complet!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×