În special pentru cei care adoră gesturile în cazul smartphone-ului Android dar nu numai, iată un exemplu genial

1.008 ori
<b>În special pentru cei care adoră gesturile în cazul smartphone-ului Android dar nu numai, iată un exemplu genial</b>Galaxy Nexus, terminalul care a introdus pentru prima oară posibilitatea de a controla sistemul de operare Android prin intermediul butoanelor virtuale, a oferit șansa dezvoltatorilor să profite de noi oportunități de a oferi utilizatorilor...

Galaxy Nexus, terminalul care a introdus pentru prima oară posibilitatea de a controla sistemul de operare Android prin intermediul butoanelor virtuale, a oferit șansa dezvoltatorilor să profite de noi oportunități de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a interacționa cu dispozitivele, prin intermediul gesturilor. Iată un exemplu perfect!

All in one Gestures - aplicația realizată de Phoenix Studios ne permite să controlăm terminalul Android prin intermediul gesturilor. Sigur, nu este ceva nemaivăzut, însă stilul este unul original, foarte bine implementat și incredibil de ușor de configurat. Și nu este vorba de gesturi în afara sferei uzuale. Ci modalități din cele uzuale, pe care în mod normal le-am folosi prin intermediul butoanelor. Indiferent că beneficiați de software keys sau nu, această aplicație își poate dovedi utilitatea în orice mod. Și aceasta nu este tot. Soluția ne prezintă și niște poțiuni pentru status bar, pe care vă las să le descoperiți singuri :)

În special pentru cei care adoră gesturile În cazul smartphone-ului Android dar nu numai, iată un exemplu genial

Oferită gratuit și fără reclame sau alte impedimente, All in one gestures reprezintă o surpriză plăcută la toate capitolele. Apoi, în special în ce privește manevrarea interfeței terminalului, aplicația reprezintă un motiv în plus să vă bucurați și uimiți prietenii și colegii prin modul în care vă controlați dispozitivul. Personal, nu am ezitat nici un moment să o descarc prin intermediul Plat Store și nu regret alegerea făcută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×