Microsoft pregătește un dongle Miracast care permite proiectarea de pe Windows Phone pe televizor

867 ori
<b>Microsoft pregătește un dongle Miracast care permite proiectarea de pe Windows Phone pe televizor</b>Un nou accesoriu a fost descoperit în baza de date FCC, cu amprenta celor de la Microsoft pe el. E vorba despre un dongle Miracast, care va permite proiectarea conținuturilor media de pe Windows Phone pe televizor. Nu m-ar mira ca și consolele Xbox să...

Un nou accesoriu a fost descoperit în baza de date FCC, cu amprenta celor de la Microsoft pe el. E vorba despre un dongle Miracast, care va permite proiectarea conținuturilor media de pe Windows Phone pe televizor. Nu m-ar mira ca și consolele Xbox să fie incluse în ecuație.

Numele de cod al produsului este Microsoft HD-10 și inițial s-a presupus că ar fi un încărcător pe bază de tehnologie wireless Qi. Dongle-ul vine cu WiFi, conexiune USB, HDMI și are deja și eticheta de "Dongle Miracast" în documentele de certificare. El vine cu suport WiFi b/g/n și WiFi Direct. în cazul în care nu știați, Windows Phone 8.1 are o funcție numită Project My Screen, care va permite să faceți mirroring, astfel ca orice se afla pe ecranul telefonului vostru va ajunge și pe televizor.

Pentru a realiza conexiunea, Windows Phone va folosi tehnologia Miracast, care e suportată pe unele proiectoare, pe destul de multe televizoare, dar nu e încă populară la nivel mainstream. E foarte posibil ca Microsoft să vrea să aibă propriul Chromecast sau Apple TV, iar acest HD-10 să fie soluția lor rivală. Vom afla probabil mai multe la evenimentul Lumia de pe 4 septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×