Huawei detaliază planurile pentru actualizarea la Android Nougat şi EMUI 5.0; Iată lista cu modele ce vor primi noul Android!

3.295 ori
<b>Huawei detaliază planurile pentru actualizarea la Android Nougat şi EMUI 5.0; Iată lista cu modele ce vor primi noul Android!</b>Este momentul ca astăzi să aruncăm o privire asupra listei de terminale pe care Huawei le va actualiza în perioada următoare la noua versiune software numită Android 7.0 Nougat. Printre aceste dispozitive se află și phablet-ul de anul trecut denumit

După ce am văzut că Xperia X Performance e primul telefon Sony ce a primit actualizarea la Android Nougat, e momentul ca mingea să fie pasată la Huawei, care pregăteşte la rândul său actualizarea la acest OS. Chinezii au publicat şi o listă cu modelele de telefoane ce vor primi noul release.

Reţineţi că nu e vorba doar de Android Nougat, ci şi de EMUI 5.0 venit la pachet. Huawei a pornit de ceva vreme un program beta pentru testarea lui Android Nougat pe Huawei P9 şi Mate 8, iar în ultimele luni feedbackul a fost luat în calcul şi utilizat de dezvoltatori pentru a grăbi realizarea softului. Lansarea oficială a software-ului final şi stabil va veni în trimestrul întâi din 2017 şi iată cum arată şi lista de modele vizate de actualizare:

  • Huawei Mate 8
  • Huawei P9
  • Huawei P9 Plus
  • Huawei P9 Lite
  • Huawei Nova
  • Huawei Nova Plus

Evident, lista se va extinde pe viitor, urmând probabil să mai includă şi modele Honor şi eventual şi P8 şi P8 Lite, care au fost best sellere anul trecut. Mă miră lipsa lui Huawei MediaPad M3 de pe listă, ea fiind tableta flagship Huawei în acest moment. Evident o lansare surpriză a lui Nougat pe acel model nu e exclusă.

Nougat aduce pe aceste telefoane Huawei Doze on the Go, suport multi window nativ, un sistem mai bun de notificări şi Quick Settings, plus alte mici modificări.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×