Începutul sfârşitului? HTC îşi scoate aplicaţiile din Google Play Store, inclusiv RE Camera

1.992 ori
<b>Începutul sfârşitului? HTC îşi scoate aplicaţiile din Google Play Store, inclusiv RE Camera</b>HTC îşi continuă retragerea din zona Android şi smartphone, judecând după ultimele mutări făcute. Nu se întrevede vreun flagship HTC U13 la orizont, iar acum aflăm că mai toate aplicaţiile Android ale companiei au fost scoasE

HTC îşi continuă retragerea din zona Android şi smartphone, judecând după ultimele mutări făcute. Nu se întrevede vreun flagship HTC U13 la orizont, iar acum aflăm că mai toate aplicaţiile Android ale companiei au fost scoase din Store.

HTC

În februarie HTC Mail dispărea misterios din magazin, dar reapărea apoi. Sense Home Launcher a dispărut şi el recent, iar cei de la Android Police au făcut o investigaţie şi au descoperit că nu mai puţin 14 aplicaţii HTC au fost scoase din Store în ultimele 3 luni. Ele figurează ca "Unpublished" şi e vorba aici despre aplicaţii precum HTC Calendar, HTC Dot View, HTC Mail, HTC Speak, HTC Car şi HTC RE Camera.

HTC

Până la dispariţia lor, multe dintre aceste aplicaţii nu mai fuseseră actualizate de luni bune. Lipsa lor e îngrijorătoare, pentru că erau un soi de "ancore" folosite când actualizai softurile Mail, Contacts sau People de pe telefonul tău HTC. Imaginaţi-vă şi că stricaţi ceva la ele când vă jucaţi cu un custom ROM şi vreţi originalul înapoi. Ce faceţi atunci? Noroc ca există reset, doar nu stricau și variantele originale de apps. 

Posibil ca HTC să pregătească un set complet nou de aplicaţii, dar nu avem încă dovezi în această privinţă. Ştim doar că în 2019, HTC ar pregăti telefoane Android One, deci vom avea variante stock de aplicaţii Android, aşa că are sens oarecum scoaterea aplicaţiilor custom HTC.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×