Google Pay suportă acum şi plăţi realizate prin PayPal

1.244 ori
<b>Google Pay suportă acum şi plăţi realizate prin PayPal</b>Google îşi extinde acoperirea serviciilor sale de plăţi, prin intermediul suportului pentru PayPal integrat în Google Pay. Începând de săptămâna viitoare, toţi cei care folosesc Google Pay vor avea integrare PayPal în 24 de ţări.

Google îşi extinde acoperirea serviciilor sale de plăţi, prin intermediul suportului pentru PayPal integrat în Google Pay. Începând de săptămâna viitoare, toţi cei care folosesc Google Pay vor avea integrare PayPal în 24 de ţări.

Practic, nu mai e nevoie să vă logaţi în PayPal când faceţi o plată, de vreme ce îl aveţi asociat la contul Google Pay. Nu mă surprinde decizia, de vreme ce Google deja oferea PayPal ca opţiune de plată în Google Play Store de ceva vreme. În luna aprilie a acestui an aflăm că Google Pay s-a extins în 10 ţări, dar pe listă nu se afla încă România din păcate. Din ce am observat pe site-ul oficial Google Pay singura modalitate în care îl putem folosi la noi este pentru plată de in app purchases în jocuri sau aplicaţii. Nu se poate folosi pentru a trimite bani altor persoane sau a plăti la magazine.

Google Pay suportă acum şi plăţi realizate prin PayPal

Apple Pay pe de altă parte vine cu siguranţă în România în 2019 (a doua parte a anului) şi cred că şi Google va face o mutare pe plan local pentru a răspunde rivalului. Revenind la noutatea din Google Pay, odată cu implementarea lui PayPal, clienţii vor putea alege între carduri de credit, debit, contul PayPal şi alte opţiuni pur şi simplu selectând Google Pay la checkout.

Businessurile care au conturi PayPal Business Account vor primi plăţile în câteva minute şi au şi protecţii la tranzacţii. Rămâne acum doar să aşteptăm debutul local...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×