Motorola RAZR revine sub forma unui telefon pliabil de 1500 de dolari

2.266 ori
<b>Motorola RAZR revine sub forma unui telefon pliabil de 1500 de dolari</b>Motorola RAZR a fost un telefon legendar la vremea sa, foarte căutat la început de mileniu. Îmi amintesc că şi prin anii 2008-2009 erau panouri uriaşe în centrul Bucureştiului cu modele RAZR. Se pare că brandul va reveni, dar de această

Motorola RAZR a fost un telefon legendar la vremea sa, foarte căutat la început de mileniu. Îmi amintesc că şi prin anii 2008-2009 erau panouri uriaşe în centrul Bucureştiului cu modele RAZR. Se pare că brandul va reveni, dar de această dată cu ajutorul unui telefon pliabil de 1500 de dolari.

The Wall Street Journal scrie că smartphone-ul pliabil RAZR ar putea debuta în februarie, probabil la MWC 2019. Sursa scrie că pliabilul va fi disponibil în exclusivitate prin Verizon în SUA, iar compania mamă Motorola, Lenovo a investit serios în acest proiect. Deocamdată terminalul se află în faza de testare şi nu a fost finalizat încă.

(video concept)

Nu avem încă informaţii concrete despre device. Nu cunoaştem mărimea ecranului, specificaţiile şi nici măcar formatul. Ar fi bizar să vedem numele RAZR pe un terminal masiv şi gros cu două ecrane ce compun o tabletă mare. Pe de altă parte e foarte posibil să vedem un soi de telefon cu clapetă şi pliabilitate pe verticală.

Motorola a mai încercat să învie brandul RAZR pe telefoane Droid cu Android. Mulţi se aşteptau să învie acest brand după modelul HMD/Nokia, cu un device cu format clasic, dar dotări moderne. Lenovo ar vrea să producă peste 200.000 de noi RAZR-uri, cam mult pentru un telefon de lux de 1500 de dolari. Având în vedere că RAZR V3 a vândut 130 de milioane de unităţi la vremea sa, nostalgia ar putea cuceri multe persoane totuşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×