Line Camera Review (Philips Xenium W8510): una dintre cele mai bune aplicații foto, cu funcții numeroase de editare și filtre (Video)

1.045 ori
<b>Line Camera Review (Philips Xenium W8510): una dintre cele mai bune aplicații foto, cu funcții numeroase de editare și filtre (Video)</b>Atunci când am testat telefonul Philips Xenium W8510, am decis să aruncăm o privire și asupra unei aplicații Android pe acest device. E vorba despre Line Camera, probabil cea mai bună aplicație foto pe care am văzut-o în ultima vreme. &nbsp;...

Atunci când am testat telefonul Philips Xenium W8510, am decis să aruncăm o privire și asupra unei aplicații Android pe acest device. E vorba despre Line Camera, probabil cea mai bună aplicație foto pe care am văzut-o în ultima vreme.

Softul e disponibil gratuit și include propriul său magazin de filtre, efecte și alte customizari ale fotografiilor. Cu această aplicație puteți realiza fotografii, să le editați și să creați colaje. Line Camera are peste 90 de milioane de utilizatori, în 210 țări și include peste 5000 de Stamps. Avem la dispoziție filtre live de aplicat asupra fotografiilor pe care le realizăm cu funcția camera a acestui soft. Exista și stickere pentru Selfie, posibilitatea de a desena peste fotografii și de a le pune rame de toate culorile, mărimile și formele.

Line Camera Review (Philips Xenium W8510): una dintre cele mai bune aplicații foto, cu funcții numeroase de editare și filtre (Video)

Putem modifica fața și ochii subiecților capturați, să le scoatem defectele pielii, și să iluminăm subiecții. La colaje putem modifica proporția ocupată de fotografii în colaj, să schimbăm forma marginilor și modelul acestora. Putem schimba și culorile, să adăugăm text și să ștergem din detalii. în galerie se pot edita fotografiile, cu filtre, opțiuni de luminozitate, contrast, saturare și multe, multe altele.

Aplicația e plină de opțiuni și setari și primește noi Stamps adăugate zilnic. Line Camera include peste 100 de frame-uri, peste 30 de filtre și 200 de brushuri, dar și peste 100 de fonturi. îi acordăm acestui soft nota 9.5 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Philips Xenium W8510, prețuri actualizate:

Line Camera Review (Philips Xenium W8510)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×