Magazinul de aplicații Samsung Apps primește o actualizare

5.488 ori
<b>Magazinul de aplicații Samsung Apps primește o actualizare</b>Samsung a intrat în sfârșit în rândul lumii, oferind o actualizare magazinului de aplicații Samsung Apps, pe care îl primiți instalat pe terminalele companiei, fie că e vorba de tablete sau telefoane. Până acum magazinul arata învechit și...

Samsung a intrat în sfârșit în rândul lumii, oferind o actualizare magazinului de aplicații Samsung Apps, pe care îl primiți instalat pe terminalele companiei, fie că e vorba de tablete sau telefoane. Până acum magazinul arata învechit și avea multe buguri și probleme cu încărcarea. Acum a fost adus la zi.

Văzând cum arată magazinul propriu de aplicații LG, de exemplu știam că e loc de mai bine și la Samsung, care oferă o interfață compactă acum și îmi amintește ușor de Google Play Store. Utilizatorii care vor deschide aplicația pe tableta sau smartphone vor primi o notificare că Samsung Apps se actualizează la versiunea 2.7.032. Nouă interfața este aerisita și fundalul este acum alb în loc de negru. Sper că navigarea între diferite categorii a fost îmbunătățită, ca și timpul de încărcare.

Există deja utilizatori care se plâng de aspecte interesante precum faptul că "fundalul alb consuma mai multă baterie" și că ar fi preferat negru sau gri, mai ales pentru că folosesc un telefon cu display Super AMOLED. Vouă cum vi se pare noul serviciu, la prima vedere?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×