Mega Image aplicație Android review - catalog prețuri, recomandări, știri (Video)

2.442 ori
<b>Mega Image aplicație Android review - catalog prețuri, recomandări, știri (Video)</b>Intrând într-un magazin Mega Image în ultimele săptămâni am observat că se face reclamă unei aplicații Android dedicata acestui lanț de magazine și am decis să o testăm. E vorba de un soft gratuit, pe care l-am testat pe tableta Acer Iconia...

Intrând într-un magazin Mega Image în ultimele săptămâni am observat că se face reclamă unei aplicații Android dedicata acestui lanț de magazine și am decis să o testăm. E vorba de un soft gratuit, pe care l-am testat pe tableta Acer Iconia Tab A200 și care din păcate funcționează doar în mod portrait, după cum se vede și aici.

Mega Image aplicație Android

Softul include 4 secțiuni principale: știri, Recomandări, Newsletter și Catalog Prețuri, dar are și o listă de magazine și filiale Mega Image, plus harta pentru toate reprezentantele. știrile sunt prezentate cu un text cam prea mic pentru a fi citit comod, în vreme ce în zona de recomandări avem o serie de produse care sunt detaliate prin accesarea unui site din browser. E vorba despre produse speciale, din anumite zone ale lumii. în newsletter vedem noutățile și ofertele speciale, în vreme ce în Catalogul de Prețuri avem absolut toate produsele disponibile la Mega Image, cu detalii despre preț și imagini.

Catalogul este afișat în funcție de filialele pe care vrem să le vizităm: magazin mare sau shop & go. Din păcate multe din imaginile din aplicație nu suporta pinch to zoom. Softul Mega Image oferă și câteva rețete, o funcție binevenită într-o astfel de aplicație, o zonă știați Că și informații despre Produse Bio. Aplicația primește nota 7, deoarece se încarcă destul de greu și pare incompletă. O puteti descarca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×