ZTE Kis, smartphone low end cu preț de 50 de lire În UK

1.178 ori
<b>ZTE Kis, smartphone low end cu preț de 50 de lire În UK</b>ZTE este un brand cunoscut în special pentru terminalele low end pe care le produce și iată că nu se dezminte și când vine vorba despre smartphone-uri Android. Compania chineză are un nou model pe piață, cel puțin pe cea britanică - ZTE Kis....

ZTE este un brand cunoscut în special pentru terminalele low end pe care le produce și iată că nu se dezminte și când vine vorba despre smartphone-uri Android. Compania chineză are un nou model pe piață, cel puțin pe cea britanică - ZTE Kis. Iată cum arată acest telefon cu Android Gingerbread la bord.

Telefonul a fost lansat în Marea Britanie în această săptămână prin Virgin Media și vine cu un ecran de 3.5 inch, cu rezoluție de 480 x 320 pixeli, un procesor de 800 MHz, 256 MB de RAM, 512 MB spațiu de stocare și un slot microSD. în partea din spate se afla o cameră de 3.2 megapixeli cu zoom digital de 2x, iar telefonul vine și la pachet cu un card de memorie de 2 GB, pentru a compensa puțină memorie internă.

După cum am spus, acest model ZTE rulează Android 2.3 Gingerbread și sincer să fiu nici nu mă așteptam să ruleze Android 4.0 ICS, cu aceste specificații. în fine, aflați că lista sa de dotări include și Bluetooth 2.1, GPS, conectivitate 3G și o baterie de 1400 mAh, care asigură o zi de funcționare. Telefonul măsoară 11.5 mm în grosime și cântărește 120 de grame, deci nu e chiar cel mai ușor terminal de pe piață.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×