Nokia 808 PureView, disponibil pe roșu la QuickMobile.ro! Iată prețul!

1.962 ori
<b>Nokia 808 PureView, disponibil pe roșu la QuickMobile.ro! Iată prețul!</b>Faimosul telefon Nokia 808 PureView, cel cu camera de 41 de megapixeli a fost premiat la MWC 2012 pentru inovație și a sosit acum în România prin Quickmobile.ro. Retailerul oferă acest terminal în varianta de culoare roșie la prețul de 2.999 lei...

Faimosul telefon Nokia 808 PureView, cel cu camera de 41 de megapixeli a fost premiat la MWC 2012 pentru inovație și a sosit acum în România prin Quickmobile.ro. Retailerul oferă acest terminal în varianta de culoare roșie la prețul de 2.999 lei și vestea și mai bună este că în următoarele zile vom primi acest telefon în teste.

S-a vorbit foarte mult despre PureView în ultimele luni, așa că probabil știți că vine cu zoom 3X fără pierderi de calitate, însemnând că puteți face o fotografie și să o măriți până la 3 ori fără a pierde din detalii. Terminalul permite și realizarea de fotografii care pot fi mărite până la dimensiuni mari ale formatelor poster și asta fără a pierde din definiție/calitate. Nokia 808 PureView e capabil de captură video în format Full HD 1080, cu zoom de 4x lossless, plus înregistrare audio de înaltă calitate.

Pret Nokia 808 PureView

Se folosește un microfon digital unic, cu algoritmi specializați și este suportată captura sunetului hi-fi la nivel de 140 db, de exemplu. Dispare distorsionarea și puteți savura capturile video chiar și în medii zgomotoase. Terminalul dispune și de HDMI și DLNA, NFC, posibilitate de socializare și 16 GB memorie internă. Deja am realizat un preview pentru acest telefon, pe care îl vedeți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×