Microsoft lucrează la o tabletă pliabilă numită Andromeda; ar putea fi bazată pe conceptul Courier de acum câțiva ani

851 ori
<b>Microsoft lucrează la o tabletă pliabilă numită Andromeda; ar putea fi bazată pe conceptul Courier de acum câțiva ani</b>Descoperim astăzi faptul că americanii de la Microsoft lucrează în acest moment la o tabletă și nu orice tabletă, ci una pliabilă aparent. Proiectul s-ar baza pe conceptul Courier de acum câțiva ani care în mod interesant a apărut în vară

În această vară am avut ocazia să privim asupra unor schițe asociate tabletei Courier la care Microsoft lucra undeva prin perioada 2009 - 2010 și care ar putea servi pe post de inspirație pentru un nou device. Astăzi descoperim că gigantul din lumea IT lucrează în acest moment la o tabletă Andromeda, dar nu orice fel de tabletă, ci una echipată cu display pliabil.

Potrivit informațiilor sosite online, dispozitivul se află în stadiul de prototip la ora actuală și la prima vedere seamănă cu un soi de notebook cu display dual ce se remarcă prin caracteristica sa de a se plia atunci când se închide clapeta. Seamănă la prima vedere cu alternativa celor de la Lenovo cu notebook-ul Yoga Book unde în loc de tastatură avem un display secundar ce afișează diferite informații și poate fi utilizat pentru desen.

Aici va fi vorba despre un display scecundar în toată regula și nu este clar dacă la mijloc se va afla o balama precum pe ZTE Axon M, sau dacă primim un ecran dintr-o singură bucată ce se pliază la mijloc. Mai se vehiculează prezența unui stylus Windows Ink alături de această tabletă misterioasă Andromeda ce rulează Windows 10 și totodată un debut programat pentru anul viitor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×