Versiunea finală a lui iOS 11 ne dezvăluie cum se va desfășura procesul de autentificare facială pe iPhone X

1.480 ori
<b>Versiunea finală a lui iOS 11 ne dezvăluie cum se va desfășura procesul de autentificare facială pe iPhone X</b>Ultima zi de weekend aduce un mega leak asociat lui iOS 11 și totodată lui iPhone X sau cum se va numi terminalul aniversar al celor de la Apple. În software-ul final iOS apar detalii despre modul în care se va desfășura autentificarea facială pe

Iată că ultima zi de weekend ne aduce un soi de mega scăpare pentru iOS 11 și pentru iPhone-ul aniversar, produse ce vor debuta oficial în cadrul evenimentului pregătit de Apple pentru data de 12 septembrie. Descoperim că o versiune leaked finală a lui iOS 11 a ajuns pe mâna unor dezvoltatori, acestea conținând elemente cu adevărat interesante, inclusiv detalii despre procesul de autentificare facială pe noul iPhone.

Face ID

Aflăm din start că acest proces va fi numit Face ID și că din punct de vedere al setării, el va fi similar lui Touch ID. Utilizatorii vor fi rugați să țină capul în fața camerei lui iPhone X și să îl fotografieze din diferite unghiuri. Odată ce o față este detectată, sistemul va ajuta utilizatorii în încadrarea capturilor și alinierea caracteristicilor feței corespunzător cu animația pe care o puteți vedea în clipul de mai joss.

Cel mai probabil această animație va apărea doar în momentul setării unei noi fețe pentru deblocarea terminalului, urmând ca apoi autentificarea pe baza acestei soluții să fie realizată instant. Din câte se poate vedea mai sus, vom putea utiliza Face ID și pentru achizițiile din iTunes sau App Store, dar și pentru funcția AutoFill din Safari.

iOS11

Pe lângă aceste noutăți legate de Face ID, scăparea de astăzi scoate la iveală și faptul că iOS 11 va include numeroase wallpaper-uri noi la pachet, câteva dintre acestea având și negrul predominant - o nuanță ce va fi afișată corespunzător de această dată grație panoului OLED oferit.

Mai descoperim și alte noutăți cum este cazul lui Portrait Lighting, o funcție ce va simula diferite condiții de luminozitate (Natural Light, Stage Light, Stage Light Mono, Studio Light) atunci când se va utiliza modul Portrait pe iPhone-urile compatibile. Se oferă și noi moduri de captură video, printre acestea numărându-se cel slow-motion 1080p la 240fps, 4K Ultra HD la 24fps, respectiv 4K UHD la 60fps. 

Aparent, noul iPhone va oferi un display cu tehnologie True Tone ce ne va permite ajustarea punctului de alb al ecranului cu scopul de a se potrivi lumina ambientală pentru cele mai naturale culori posibile. De asemenea, vom avea și emoji-uri animate în iMessage, iar un nou produs ce debutează marți este și Apple AirPods 2 - căști ce primesc doar un mic upgrade. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×