Microsoft Arrow Launcher primeşte o actualizare, ce îi aduce noi opţiuni de personalizare (Descarcă de aici!)

2.715 ori
<b>Microsoft Arrow Launcher primeşte o actualizare, ce îi aduce noi opţiuni de personalizare (Descarcă de aici!)</b>În vreme ce platforma Windows 10 Mobile pare a se scufunda pe zi ce trece, Microsoft continuă a lucra la alte lucruri precum aplicații pentru Android. Este și cazul lui Arrow Launcher, software proaspăt actualizat de către developerii firmei IT și care

E bizar că Microsoft neglijează un întreg sistem de operare şi ecosistem, Windows 10 Mobile, dar are grija actualizărilor pentru soluţiile de pe Android. Spre exemplu Microsoft Arrow Launcher tocmai a primit o actualizare, care îi aduce noi opţiuni de personalizare.

Arrow Launcher

Prin noul release vom putea modifica numele şi iconurile aplicaţiilor, punând unele dorite de noi. Actualizarea aduce şi o nouă funcţie Backup/Restore, care va permite să faceţi backup setărilor voastre şi să le reaplicați atunci când resetaţi terminalul. Pentru a modifica un icon sau nume de aplicaţie trebuie doar să realizam o lungă apasare pe acel icon.

Wallpaper-urile au primit şi ele mai multe opţiuni, legate de redimensionare, modificări la nivel de rezoluţie şi încărcare. Evident există şi bug fix-uri şi au fost rezolvate şi unele crash-uri. Funcţiile cele noi ale lui Arrow Launcher sunt în beta deocamdată, iar dacă intraţi aici puteţi deveni testeri. Cei care fac deja parte din program pot descărca nouă versiune de aici.

De remarcat că Arrow Launcher are o integrare a soluţiilor Microsoft, precum OneNote, Excel, PowerPoint, Bing Search sau Wunderlist.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×