O nouă versiune de Pixel Launcher a început să apară pe unele terminale cu Android

2.616 ori
<b>O nouă versiune de Pixel Launcher a început să apară pe unele terminale cu Android</b>Anterior vă dezvăluiam faptul că launcher-ul din Android O a fost extras de către un utilizator XDA, iar acum aflăm că și Pixel Launcher are parte de o actualizare. Update-ul a început a poposi pe unele terminale ce rulează Android și ca noutăți avem aici

Google îşi continuă actualizările discrete şi fără tam tam pentru Pixel Launcher, care ar fi primit o schimbare de look pe unele terminale Android. Mai jos găsiţi modul în care arata Pixel Launcher până acum în stânga şi apoi varianta nouă în dreapta.

Pixel Launcher

Ce se remarcă din start e că acel buton Google care pornea o căutare a redevenit o bară de căutare. Este un dreptunghi cu colţuri rotunjite, un format pe care îl vedem tot mai des atât la design hardware, cât şi software. Noul layout aduce bară de căutare înapoi, dar scapă şi de acea secţiune cu ora/dată şi vremea din dreapta. E bizar că Google merge ca racul, înapoi şi nu înainte, dar probabil că testează diferite variante ale mecanismului de căutare, cel puţin la nivel vizual.

Se pare că dacă daţi "Clear App Data" pentru Pixel Launcher veţi trece la noul design, cu menţiunea că asta şterge şi layoutul de homescreen pentru care aţi optat. Recunosc că am fost debusolat când a dispărut bara de căutare prima oară aşa că mă bucur să o văd revenind. Probabil că nu sunt singurul şi Google a ascultat de feedback-ul publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×