Microsoft semnează un parteneriat cu HERE pentru a-i folosi serviciile de cartografiere

1.440 ori
<b>Microsoft semnează un parteneriat cu HERE pentru a-i folosi serviciile de cartografiere</b>Microsoft dorește să își îmbunătățească propriul serviciu de navigare GPS numit Bing Maps - și pentru asta apelează la ajutorul celor din spatele soluției de cartografiere HERE. În acest sens s-a încheiat un acord între cele două părți care le aduce celor

Microsoft a anunţat semnarea unei înţelegeri pe câţiva ani cu cei de la HERE, urmând a folosi hărţile lor şi serviciile de cartografiere la dezvoltarea de servicii şi produse. Datele vor fi integrate în Bing Maps pe viitor.

Cortana va prelua şi ea informaţii de la HERE, iar API-ul Bing Maps va fi pus la dispoziţia dezvoltatorilor prin Azure Marketplace. Şi serviciile de productivitate asociate automobilelor vor beneficia de acest contracte. Microsoft se află în parteneriat cu HERE de ani buni, încă de pe vremea când doar colabora cu Nokia şi nu preluase Nokia Devices încă.

Pe lângă hărţile în sine, Microsoft beneficiază şi de soluţiile HERE ce îi permit să urmărească fluxul traficului în timp real dar şi informaţii despre transportul în comun în marile oraşe ale lumii. HERE a pornit la drum după achiziţionarea lui Navteq de către Nokia în 2008, avand întâi numele Nokia Maps şi Ovi Maps, apoi iar Nokia Maps şi ulterior HERE în 2012.

În vara anului trecut HERE era vândută de Nokia către o consorţiu de producători de maşini germane, incluzând Audi, BMW şi Daimler.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×