Allview anunţă lansarea smartphone-ului X2 Soul Lite, cel mai accesibil model din seria Soul

1.864 ori
<b>Allview anunţă lansarea smartphone-ului X2 Soul Lite, cel mai accesibil model din seria Soul</b>Allview a anunţat astăzi lansarea unui nou smartphone, modelul X2 Soul Lite, pe care &icirc;l puteţi admira mai jos. El se remarcă prin faptul că e cel mai accesibil model din seria Soul şi aduce un design destul de arătos. &nbsp; Acesta este un...

Allview a anunţat astăzi lansarea unui nou smartphone, modelul X2 Soul Lite, pe care îl puteţi admira mai jos. El se remarcă prin faptul că e cel mai accesibil model din seria Soul şi aduce un design destul de arătos.

Acesta este un model dual SIM cu ecran IPS HD de 5 inch şi suport pentru conectivitate 4G, cu viteze de download de până la 150 Mbps. X2 Soul Lite vine cu un procesor quad core de 1.3 GHz, GPU Mali T720 şi rulează Android 5.0 Lollipop. La bord mai găsim 1 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD, ce suportă carduri de până la 128 GB. În spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura video Full HD la 30 FPS şi diferite funcţii deja cunoscute de la precedente modele Allview: Gesture Shot, Face Beauty, Smile Shot şi Multi Angle.

Allview X2 Soul Lite

Acelaşi model aduce o cameră selfie de 5 MP şi o baterie de 2400 mAh, care oferă pe hârtie 240 de ore de funcţionare în standby şi până la 625 minute de convorbiri. Sonorizarea DTS se afla la rândul său aici, iar noul smartphone e disponibil de azi la precomandă, la preţul de 699 lei. Livrările încep de pe 12 octombrie. Telefonul vine pe alb sau pe negru şi măsoară 7.95 mm în grosime, cântărind 137 de grame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×