iOS 10 ar putea include o aplicație de tip Smart Home ce va permite controlul gadget-urilor inteligente

1.278 ori
<b>iOS 10 ar putea include o aplicație de tip Smart Home ce va permite controlul gadget-urilor inteligente</b>Pentru luna iunie avem în program conferința dezvoltatorilor Apple - WWDC 2016 - eveniment în cadrul căruia vom primi și un preview pentru iOS 10. Acest din urmă sistem de operare este așteptat să aducă la pachet și o aplicație de tip Smart Home ce va

Conceptul de casă inteligentă este relativ nou pentru noi, dar în SUA numeroși utilizatori dețin astfel de gadget-uri menite să simplifice lucrurile. Vorbim despre becuri inteligente ce pot fi aprinse prin simpla apăsare a unui buton de pe smartphone, despre sisteme de securitate, și totodată despre termostate inteligente pentru economisirea energiei.

Fiind o mulțime de astfel de produse pe piață, Apple are în plan lansarea unei aplicații prin care vom putea controla orice dispozitiv inteligent din casă. Software-ul în cauză este așteptat să sosească odată cu iOS 10, sistem de operare care va fi prezentat în versiunea finală în luna septembrie a acestui an.

Totuși, lansarea aplicației de față nu este bătută în cuie, fiind posibilă o amânare a sa, sau chiar renunțarea completă. Posibil să aflăm informații despre acest subiect chiar luna viitoare, moment în care Apple va desfășura conferința dezvoltatorilor WWDC 2016, în perioada 13 - 17 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×