iOS 10 ar putea include o aplicație de tip Smart Home ce va permite controlul gadget-urilor inteligente

1.313 ori
<b>iOS 10 ar putea include o aplicație de tip Smart Home ce va permite controlul gadget-urilor inteligente</b>Pentru luna iunie avem în program conferința dezvoltatorilor Apple - WWDC 2016 - eveniment în cadrul căruia vom primi și un preview pentru iOS 10. Acest din urmă sistem de operare este așteptat să aducă la pachet și o aplicație de tip Smart Home ce va

Conceptul de casă inteligentă este relativ nou pentru noi, dar în SUA numeroși utilizatori dețin astfel de gadget-uri menite să simplifice lucrurile. Vorbim despre becuri inteligente ce pot fi aprinse prin simpla apăsare a unui buton de pe smartphone, despre sisteme de securitate, și totodată despre termostate inteligente pentru economisirea energiei.

Fiind o mulțime de astfel de produse pe piață, Apple are în plan lansarea unei aplicații prin care vom putea controla orice dispozitiv inteligent din casă. Software-ul în cauză este așteptat să sosească odată cu iOS 10, sistem de operare care va fi prezentat în versiunea finală în luna septembrie a acestui an.

Totuși, lansarea aplicației de față nu este bătută în cuie, fiind posibilă o amânare a sa, sau chiar renunțarea completă. Posibil să aflăm informații despre acest subiect chiar luna viitoare, moment în care Apple va desfășura conferința dezvoltatorilor WWDC 2016, în perioada 13 - 17 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×