Google depășește Apple, devine cel mai valoros brand din lume

954 ori
<b>Google depășește Apple, devine cel mai valoros brand din lume</b>în ultimii 3 ani Apple a dominat topul BrandZ, al celor mai valoroase branduri din lume, aflându-se pe locul 1. Ei bine, compania din Cupertino tocmai a fost detronata, iar clasamentul pe 2014 arată că Google e acum pe locul 1, după o creștere de...

în ultimii 3 ani Apple a dominat topul BrandZ, al celor mai valoroase branduri din lume, aflându-se pe locul 1. Ei bine, compania din Cupertino tocmai a fost detronata, iar clasamentul pe 2014 arată că Google e acum pe locul 1, după o creștere de 40% față de anul trecut.

Acum Google are o valoare a brandului de 159 de miliarde de dolari, iar Apple se afla pe locul 2, cu 148 de miliarde și o scădere de 20%. Aparent lipsa de inovație a celor de la Apple i-a dus pe acest loc, produsele lor fiind descrise drept doar "evolutionare" și nu "revoluționare", cel puțin în ultimul an. Google, cu al său proiect Google X Labs inovează pe zi ce trece.

Ne uităm la produse că Google Glass, Project Ara, mașinile care se conduc singură și baloanele cu WiFi, toate proiecte geniale și inovatoare. Dacă sunteți curioși legat de restul topului, aflați că pe locul 3 se afla IBM, apoi Microsoft, McDonald's, iar Amazon se afla pe 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×