Poliția va amprenta infractorii folosind un iPhone; Telefonul Apple devine unealta FBI!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.432 ori
<b>Poliția va amprenta infractorii folosind un iPhone; Telefonul Apple devine unealta FBI!</b>știți celebra scena din filme când un polițist oprește o mașină, îi cere actele la control soferului, se duce la mașina de poliție și verifică prin stație identitatea celui suspect? Ei bine, acele vremuri s-au dus, cel puțin în SUA unde...

știți celebra scena din filme când un polițist oprește o mașină, îi cere actele la control soferului, se duce la mașina de poliție și verifică prin stație identitatea celui suspect? Ei bine, acele vremuri s-au dus, cel puțin în SUA unde iPhone-ul se pregătește să devină aparat de amprentat, cu ajutorul unui accesoriu ușor de atașat.

Nu vă faceți iluzii, există deja aparate mobile de amprentat, dar ele costă mult și sunt incomode pentru polițiști. în plus, se pare că numeroși "cops" din State au un iPhone, iar atașarea accesoriului de 600 de dolari mobileOne este doar o chestiune de timp. și FBI și-a anunțat dorința de a folosi telefonul Apple în lupta contra terorismului, deci încă o victorie de imagine pentru gigantul din Cupertino.

Avantajul unui iPhone care poate prelua amprentele și realiza o căutare în baza de date a suspecților este că scurtează mult timpul de depistare a unui infractor. în plus, munca polițistului este ușurată și sunt economisiți și bani. mobileOne se atașează foarte ușor la iPhone sau iPod touch și poate fi ținut în buzunar fără probleme. Amprentele rezultate sunt de calitate și îndeplinesc chiar standardele rigide ale FBI.

în 2012 vor începe testele acestui sistem, iar dacă el este aprobat atunci va începe producția de masă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×