MWC 2011: Skifta ne prezintă streamingul video la puterea a treia (Video)

1.818 ori
<b>MWC 2011: Skifta ne prezintă streamingul video la puterea a treia (Video)</b>Uitați tot ce știți despre streaming video și DLNA, deoarece Skifta ne va propune o nouă definiție pentru aceste servicii. Ne-am aflat la standul companiei de la MWC 2011 și am descoperit că un telefon Android poate deveni un hub central pentru...

Uitați tot ce știți despre streaming video și DLNA, deoarece Skifta ne va propune o nouă definiție pentru aceste servicii. Ne-am aflat la standul companiei de la MWC 2011 și am descoperit că un telefon Android poate deveni un hub central pentru toate playerele audio, video și televizoarele din preajmă și nu numai.

Imaginați-vă această situație: sunteți din Statele Unite și părăsiți țara, lăsând playerele video/audio conectate la WiFi. Ajungeți în Europa și porniți telefonul Android, pe care îl conectați via DLNA la un televizor și apoi la terminalele din SUA, preluând conținuturile de acolo. Poate fi vorba de playlisturi audio sau clipuri video și totul este posibil prin aplicația Skifta.

Aceasta rulează pe Android și este compatibilă și cu terminale de gaming precum Xbox sau PlayStation 3. în plus, prin Skifta vă puteți conecta și la canale media create de alte persoane, cum ar fi podcasturi, canale Picasa, feeduri, posturi radio și multe altele. Mai multe detalii aflați din clipul integrat în articol.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×