MWC 2011: Aplicație Android de fitness și monitorizare a stării de sănătate prezentată În acțiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.160 ori
<b>MWC 2011: Aplicație Android de fitness și monitorizare a stării de sănătate prezentată În acțiune (Video)</b>Pasionații de fitness vor fi încântați să afle că dacă sunt posesori de terminale Android, pot rula o aplicație specială pe astfel de handseturi. Aceasta a fost prezentată în acțiune la MWC 2011, în Barcelona și operează în tandem cu un...

Pasionații de fitness vor fi încântați să afle că dacă sunt posesori de terminale Android, pot rula o aplicație specială pe astfel de handseturi. Aceasta a fost prezentată în acțiune la MWC 2011, în Barcelona și operează în tandem cu un "ham", care se atașează pe pieptul utilizatorului.

în plus, sunt folosiți tot felul de senzori, plasați pe corpul posesorului de telefon Android și care monitorizează aspecte precum pulsul, respirația, temperatura pielii, nivelul de activitate, tensiunea și saturarea cu oxigen. De asemenea, softul poate fi folosit și de către un doctor pentru a monitoriza până la 7 pacienți diferiți.

Aplicația poartă numele de Omnisense și poate fi achiziționată prin Android Market. Dacă nu sunteți posesorul unui accesoriu tip ham sau senzori, puteți folosi un demo al aplicației.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×