MWC 2011: Qualcomm ne prezintă o nouă aplicație augmented reality; generează un duel virtual Între roboți de jucărie (Video)

1.662 ori
<b>MWC 2011: Qualcomm ne prezintă o nouă aplicație augmented reality; generează un duel virtual Între roboți de jucărie (Video)</b>Celebrul joc cu roboți din plastic Rock &#39;em Sock &#39;em poate deveni un joc digital, după cum ne-a demonstrat Qualcomm la standul său în cadrul Mobile World Congress 2011. Astfel, folosind o aplicație augmented reality Qualcomm pe un telefon...

Celebrul joc cu roboți din plastic Rock 'em Sock 'em poate deveni un joc digital, după cum ne-a demonstrat Qualcomm la standul său în cadrul Mobile World Congress 2011. Astfel, folosind o aplicație augmented reality Qualcomm pe un telefon Android puteți utiliza camera de pe telefon pentru a captura imaginea unor roboți care apoi vor fi transpuși virtual pe un ring de box de pe ecran.

Ce va urma apoi vedeți în clipul nostru hands on, care prezintă duelul roboților, care pot fi acum controlați cu ajutorul telefonului. Acest tip de aplicație poate avea numeroase utilizări, iar aceasta este doar una dintre ele. Reprezentanta Qualcomm menționează și că dezvoltatorii pot descărca SDK-ul de pe site-ul www.qualcomm.com, folosindu-l pentru a crea numeroase tipuri de softuri AR (augmented reality).

Un exemplu oferit este cel al unui manual interactiv al unui automobil, care să vă prezinte fiecare piesă în detaliu pe ecranul telefonul în vreme ce încercați să reparați vehiculul. Revenind pentru o clipă la jocul Rock ‘Em Sock ‘Em Robots, acesta a fost creat printr-un parteneriat dintre Qualcomm și producătorul de jucării Mattel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×